Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/passan21/domains/italiaansesmaak.nl/public_html/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 39

Limoncello

 

Limoncello is een heerlijke, typisch Zuid-Italiaanse likeur. Lekker na het eten of door het dessert!

Limoncello is gemaakt van citroenen welke groeien op de citroenterrassen van de Amalfikust. Deze citroenen staan bekend om hun enorme grootte, pure verse smaak en heerlijke frisse geur. De Limoncello van Italiaanse Smaak wordt geproduceerd in een kleine fabriek in mijn geboortedorp Cetara. Uiteraard van citroenen welke vers van de terrassen van Cetara worden geplukt. Onze Limoncello voldoet aan de Europese richtlijnen en heeft dus het P.G.I. (Protected Geographical Indicator) kenmerk.

Bovenal is onze Limoncello puur: hij bevat geen geur- kleur en smaakstoffen. Het is een bijzonder frisse likeur welke heerlijk gedronken kan worden na het diner  maar is ook heerlijk in desserts.

Limoncello heeft een alcoholpercentage van 30-35 procent en is het lekkerst als hij ijskoud wordt gedronken. Het advies is dan ook de fles te bewaren in de vriezer!