Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/passan21/domains/italiaansesmaak.nl/public_html/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 39

Over

 

Ik ben opgegroeid in Cetara, een pittoresk vissersdorpje aan de Amalfikust. In Cetara leeft men van de visserij; tonijn en alici. En natuurlijk komt de enige echte Limoncello uit de Amalfikust!

Sinds 2003 woon ik in Nederland en sinds kort probeer ik mijn passie tot uitvoering  te brengen in mijn net opgestarte bedrijf ‘Italiaanse smaak’. En die passie is koken en alles wat met eten en drinken te maken heeft!! De afgelopen jaren heb ik vaak voor familie en vrienden gekookt en de enthousiaste reacties daarop hebben mij over de streep getrokken om meer uit mijn  hobby te halen.

Ik hoop dat de wijnen en delicatessen welke ik zorgvuldig heb uitgekozen  in de smaak vallen en ‘Italië een klein beetje naar Nederland halen’.