Warning: Declaration of Suffusion_MM_Walker::start_el(&$output, $item, $depth, $args) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /home/passan21/domains/italiaansesmaak.nl/public_html/wp-content/themes/suffusion/library/suffusion-walkers.php on line 39

Wijnen

 
Tijdens mijn zoektocht naar een passend wijnhuis ontdekte ik wijnhuis Mimmo Paone. Dit Siciliaanse wijnhuis van de familie Paone produceert met passie de heerlijkste wijnen, een passie die ik herken! De wijnen worden gemaakt van traditionele Siciliaanse druivenrassen, met name de Nero d’Avola, Nocera en Grillo, altijd zijn de druiven hand geplukt. Het bijzondere aan dit wijnhuis is dat het een familieonderneming is welke met hart en ziel dagelijks werkt aan het produceren van de heerlijkste wijnen van een hoogwaardige kwaliteit. Leuk om te weten is dat de rode wijn ‘Pietra Grezza’ in 2011 is verkozen tot de beste wijn van Sicilië! Het bijzondere aan deze wijn is dat er geen sulfieten aan zijn toegevoegd, wat een gezonde wijn vol pure vitamines oplevert. Uiteraard heeft deze wijn, net als de andere wijnen in het assortiment, een heerlijke pure smaak!

Al onze wijnen zijn afkomstig van dit wijnhuis en zijn er in verschillende prijsklassen, beginnend bij €6,95.

Uiteraard is het organiseren van een wijnproeverij mogelijk, als u hierin geïnteresseerd bent kunt u altijd contact opnemen!